0622672057

Betalen en Geldzaken

Betaling

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden: Contant (bij afhaal), PayPal, IDeal en Bankoverboeking.

Contant
Contante betalingen worden geaccepteerd als u uw bestelling komt ophalen op ons kantoor, of als u kiest voor een rembours verzending. Het is nu ook mogelijk een selectie van onze producten te kopen bij de winkel "Ieder z'n Vak" aan de Lange Hezelstraat 72-76, postcode 6511 CL in in Nijmegen. In vak 39 zijn onze producten te vinden. Zie www.iederznvak.nl en www.facbook.com/iederznvak voor meer informatie over de winkel. U kunt hier ook pinnen.

PayPal
Een PayPal module is geïntegreed in onze website. De betaling kan aan het einde van de check-out gemaakt worden als u uw bestelling plaatst. Als u liever de betaling direct van uw PayPal account maakt en niet via de module op de website, dan kan dat ook. Boek de betaling dan naar onze PayPal account info@www.moving-in-air.com . Als u dit doet, vergeet dan niet uw bestelnummer bij de betaling te vermelden.

IDeal, Bancontact, SOFORT Banking, Bitcoin, KBC/CBC, Belfius Direct Net


Reken uw bestelling direct gemakkelijk af tijdens het bestelproces in de vertrouwde internetbankieren omgeving van uw eigen bank.

Bankoverboeking
Doet u uw bank overboeking liever niet via IDeal, maak dan zelf na het plaatsen van uw bestelling de betaling via uw bank. Zorgt u er alstublieft voor dat uw bestelnummer bij de betaling vermeld staat.

Onze Bankgegevens zijn als volgt:
Bank: ING
Begunstigde: B Grauwmans
Rekeningnummer: 2843823
Stad: Nijmegen
IBAN: NL94INGB0002843823
BIC/SWIFT: INGBNL2A